New Holland

New Holland je priznana svetovna znamka kmetijske mehanizacije, vključno s traktorji, kombajni, balirnimi stroji, nakladalniki in drugimi kmetijskimi stroji. Podjetje New Holland je del skupine CNH Industrial, ki je ena največjih svetovnih korporacij, specializiranih za kmetijske in gradbene stroje.

Tukaj je nekaj ključnih informacij o traktorski znamki New Holland:

  • Zgodovina: New Holland ima bogato zgodovino, ki sega nazaj v leto 1895. Ustanovljeno je bilo v ZDA, kjer so se osredotočali na proizvodnjo traktorjev, kmetijskih strojev in opreme. Znamka New Holland ima korenine v več različnih podjetjih, ki so se združila v eno podjetje. Med pomembnimi mejniki v zgodovini New Hollanda so uvedba prvega traktorja leta 1917 in razvoj prvega samoizpodbojnega kombajna leta 1964. Kasneje je podjetje postalo del skupine Ford Motor Company in nato skupine CNH Industrial.

  • Produktna ponudba: New Holland proizvaja traktorje različnih velikosti in zmogljivosti, da zadovolji potrebe različnih kmetovalcev. Njihova ponudba vključuje kompaktni traktorji, srednje veliki traktorji in veliki traktorji za profesionalno kmetovanje. 

  • Inovacija: New Holland je znan po inovacijah v kmetijski mehanizaciji. Eden od njihovih prepoznavnih dosežkov je sistem za obdelavo pridelka v kombajnih, ki omogoča boljšo kakovost in učinkovitost obdelave pridelka. New Holland je bil vedno na čelu tehnoloških inovacij v kmetijski mehanizaciji. Njihovi traktorji so opremljeni z naprednimi funkcijami, kot so avtomatizacija oranja, GPS vodenje in nadzor nad kmetijskimi stroji prek pametnih naprav.Kmetijski stroji New Holland

Poleg traktorjev New Holland proizvaja tudi številne druge kmetijske stroje, vključno s kombajni, balirnimi stroji, orodji za setev in obdelavo tal ter številnimi drugimi napravami za kmetovanje.

  • Tržišče: Traktorji New Holland so priljubljeni po vsem svetu in so prisotni na številnih trgih, vključno z Evropo, Severno Ameriko, Azijo in Latinsko Ameriko. New Holland je globalno prisoten in ima tržišča v več kot 100 državah po vsem svetu. Svoje proizvodne obrate in distribucijske mreže ima na različnih celinah, da bi bolje služili potrebam kmetovalcev po vsem svetu.

  • Zanesljivost: New Holland traktorji so znani po svoji zanesljivosti, trajnosti in zmogljivosti, kar jih dela priljubljene med kmetovalci. Nenehno se trudijo za izboljšanje kakovosti in zmogljivosti svojih izdelkov

  • Storitve in podpora: New Holland ponuja obsežno servisno podporo, vključno s prodajno mrežo, servisnimi centri in nadomestnimi deli. . Imajo tudi spletno platformo My New Holland, ki omogoča lastnikom traktorjev enostaven dostop do informacij in servisnih storitev.

  • Okoljska ozaveščenost: New Holland se tudi osredotoča na zmanjšanje vpliva na okolje in trajnostne prakse. Razvijajo traktorje z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami ter spodbujajo uporabo obnovljivih virov energije.

New Holland je tako ena izmed najpomembnejših in priznanih znamk v svetu kmetijske mehanizacije in traktorjev, ki se trudi zadovoljiti potrebe sodobnih kmetovalcev po vsem svetu.

Skupina CNH Industrial, pod katero spada New Holland, je tudi vodilna v uporabi alternativnih goriv in tehnologij za zmanjšanje ogljičnega odtisa v kmetijski mehanizaciji.

Vse te lastnosti in inovacije naredijo New Holland za enega izmed najbolj prepoznavnih in spoštovanih proizvajalcev kmetijske mehanizacije na svetu. Njihovi traktorji in stroji so ključnega pomena za sodobno kmetovanje in pomagajo kmetovalcem po vsem svetu povečati produktivnost in učinkovitost.