SERVIS

Ali ste vedeli, da lahko z rednim vzdrževanjem delovnih strojev in opreme znižate stroške popravil celo za 25 %?

Za optimalno delovanje delovnih strojev moramo poskrbeti z rednimi servisi.

Redni in predsezonski pregled delovnih strojev je zelo pomemben za njihovo življenjsko dobo. Redni servisi zagotavljajo, da bo vaš delovni stroj vedno v dobrem stanju in pripravljen za delo z minimalnimi stroški vzdrževanja, ob morebitni prodaji pa bo ohranil visoko ceno.

Servis kmetijske mehanizacije pri profesionalcu za kmetijske stroje

V podjetju Klasje d.o.o. nudimo celoten servis kmetijske mehanizacije. Opravljamo servisne storitve vseh tipov traktorjev, kardanskih gredi in ostale kmetijske mehanizacije (kosilnice, nakladalke, pajki itd.). Opravljamo tudi servis na akumulatorjih.

Če je baterija v garanciji pa vam za ta čas ponudimo tudi nadomestno baterijo. To storitev opravljamo edini na Gorenjskem njeni okolici.
Smo pooblaščeni serviserji SIP-ovih strojev s SIP certifikatom. Redno se udeležujemo izobraževanj za certifikat na sedežu podjetja v Šempetru.

Zagotavljamo hiter servis in popravilo kmetijske mehanizacije v profesionalni delavnici

Odlikujejo nas odlično opravljene storitve, hitri odzivni roki, delo po terenu (v Sloveniji in tudi izven nje) in konkurenčne cene. Imamo popolnoma opremljene servisne prostore, rezervne dele ter visoko usposobljene serviserje.

Strokovnost, dolgoletne izkušnje zaposlenih in dobra oprema nam omogočajo strokovna popravila in vzdrževanje delovnih strojev. Naše osebje ima tudi strokovno znanje o opremi, ki jo prodajamo.