XL
120/130/140

Še več moči, tehnologije in sloga

Traktor XL Stage IV – Huerlimann Traktorji Novi modeli XL so izjemno vsestranski in zelo učinkoviti v vseh delovnih razmerah, vendar je njihov as, ki jih loči od konkurence, njihov prirojen slog z elegantnim dizajnom brez par. S še večjo močjo in zmogljivostjo kot kdajkoli prej so novi modeli 120, 130 in 140 opremljeni z najsodobnejšim energetsko varčnim hidravličnim sistemom, ki se ponašajo z neprimerljivo stopnjo udobja in ponujajo široko izbiro konfiguracij in dodatkov, vključno z zelo naprednim Agrosky avtomatskega satelitskega sistema vodenja.

MOTOR

Štirjevaljni FARMotion motorji, skladni s standardom IV, ki so opremljeni s serijo XL, so bili zasnovani posebej za uporabo v kmetijstvu. Ponaša s sistemom SCR in zunanjim, ohlajenim sistemom EGR, turbo-intercooled prisilno indukcijo z odpustno gredjo in popolnoma elektronsko upravljanje motorja, ta 3,849 cm3 enota združuje učinkovitost porabe goriva z idealno dobavo moči in navora za terensko delo in cestni promet. Nova serija je na voljo tudi z HEB (hidravlična motorna zavora), sistemom, ki ustvarja izboljšan učinek zavore motorja za še večjo varnost na cesti.

PRENOS

DOSTOPNA S PRENOSOM V-DRIVE – ALI PRENOSOM POWERSHIFT. Maksimalna produktivnost in maksimalna udobnost pri vožnji in delovanju – novi modeli XL so na voljo tudi s sodobno in brezstopenjsko tehnologijo prenosa V-Drive. Ta prefinjen koncept je bil skozi leta preizkušen in preizkušen, zaradi nove programske opreme pa je še bolj učinkovit. Na voljo so trije načini vožnje, ki omogočajo popolno prilagoditev vsakemu delovnemu položaju: ročno, avtomatsko in kardansko gred. Skupni razpon hitrosti doseže od 0,2 km / h do 50 km / h. Med terenskim delom je prenosni sistem V-Drive izjemno učinkovit pri vseh hitrostih. Krmiljenje motorja in menjalnika je popolnoma sinhronizirano in omogoča nastavitve, ki jih določi uporabnik. Kontrola mirovanja Active Power Zero omogoča ustavitev traktorja brez uporabe zavore in sklopke. Vsaka podrobnost prenosnega koncepta V-Drive je bila zasnovana posebej za povečanje produktivnosti novih modelov XL. PRENOS POWERSHIFT. VSE LAHKO DELUJETE.


Čista tehnologija. Če se odločite za nov model XL Powershift, boste prejeli trden ročni sistem s petimi prestavami s tremi stopnjami PowerShift, ujemanjem hitrosti in številnimi drugimi dodatki za povečanje udobja. Izberete lahko eno od dveh različic. Izvedba s prestavo 30 + 30 ali različica z 60 + 60 prestavami z menjalnikom in superzmenjenim orodjem. Ti prenosni sistemi so opremljeni tudi z elektrohidravličnim sistemom Powershuttle s petimi stopnjami prednastavljivih odzivnih lastnosti (SenseClutch). To omogoča spreminjanje smeri vožnje brez motenj navora. Sistem Stop & Go omogoča lažje manevriranje znotraj majhnega prostora brez uporabe sklopke – ključna prednost za udobje pri novih modelih XL, zlasti pri delu s čelnim nakladalnikom. Menjava prestave brez uporabe sklopke je možna tudi s sistemom ComfortClutch. Seveda je 40 km / h mogoče doseči tudi z uporabo Powershift z nižjo vrtilno frekvenco motorja. Za kmete, ki cenijo trdno tehnologijo za menjavo prestav, hkrati pa še vedno želijo ročno opraviti veliko stvari, so novi modeli Hürlimann XL Powershift odlična izbira.

HIDRAVLIKA

Osnovno opremljanje traktorjev Hürlimann XL z osnovnim hidravličnim sistemom odlikuje sistem odprtega središča s črpalko 90 l / min, ki dovaja olje v dvigalo, in mehansko krmiljeni šestzračni zadnji razdelilniki. Hidravlični sistem za prekrivanje dosega je po drugi strani zaprt center s 120 l / min črpalko za zaznavanje obremenitve in z 10-potno elektronsko nadzorovanimi distributerji. Funkcija SDD je na voljo tudi kot opcija, ki podvoji hitrost krmiljenja in bistveno olajša ponavljajoče se manevre pri nizki hitrosti. Z največjo nosilnostjo do 7000 kg, ima elektronsko krmiljena zadnja dvigala tudi protidampinško funkcijo, ki zmanjšuje nihanja, ki jih povzročajo nošena orodja.

KABINA

Visoko prilagodljiva kabina z veliko izbiro za vse, od vrste zasteklitve do hidravličnih krmilnikov, kardanske gredi s postopno vklopljeno elektrohidravlično kot standardno in večkratno mokro disk zavoro, sistemi HPB (hidravlična parkirna zavora) in Powerbrake zagotavljajo neprimerljivo raven varnosti in varnosti. udobje, ki ga lahko ponudi samo traktor Hürlimann. Kabina je standardno nameščena na novih nosilcih Hydro Silent-Block, ki zmanjšajo vibracije do 40% (v primerjavi z običajnimi nosilci Silent Block), lahko pa so opremljeni tudi z opcijskimi mehanskimi ali pnevmatskimi sistemi vzmetenja. V kabini so vključene nove nadzorne plošče InfoCentroPro, iMonitor 2 in sistem Agrosky.


TEHNIČNI PODATKI


120

130

140

Največja moč (hp/kW)

116/85

126/93

136/100

Homologirana moc (2000/25/EC) ob običajnen delovanju motorja (hp/kW)

110/80,6

120/88,2

129/94,9

Navor (Nm)

462

506

544

Valjev (prostornina) (n*cc)

4/3849

4/3849

4/3849

Moč dvigala (kg)

5000

5000

7000

Najmanjša širina (mm)

1770

1890

1890

Teža s kabino (kg)

5300

5600

5600