XS V-DRIVE
90/90.4/100/105/115

Tehnološka revolucija, ki zagotavlja končno udobje vožnje

Novi Hürlimann XS V-Drive je revolucioniral način dela v sadovnjakih in vinogradih; njegove tehnološke inovacije so namenjene povečanju produktivnosti posebnih traktorjev. Hürlimann XS V-Drive se odlikuje po zelo napredni tehnologiji, kar dokazuje novi naslonjalo za roke MaxCom s kontrolniki, inovativen sistem brezstopenjskega menjalnika, popolnoma prenovljena kabina in hidravlični sistem s črpalko za zaznavanje obremenitve, ki ima pretok 100 l / min.

MOTOR

Motor FARMotion, zasnovan posebej za uporabo v kmetijstvu, se odlikuje po kompaktni zasnovi in ​​ekonomičnem in izjemno učinkovitem sistemu za nadzor motorja. To zagotavlja naš top-of-the-range model, Hürlimann XS V-Drive 115, največja moč motorja 113 KM (83 kW), ki je dosežena pri 2220 vrt / min. Zagotovljen je močan navor in izredno nizka poraba goriva. Motorji FARMotion, ki so na voljo s tremi ali štirimi cilindri, imajo sistem za vbrizgavanje goriva v skupnem vodu s tlakom vbrizga 2000 barov in elektronsko nadzorovanim ventilatorjem viskoznega pogona. Katalizator DOC brez vzdrževanja doseže raven emisij III B.

PRENOS

Moč motorja se nenehno, učinkovito in zanesljivo pretvori v produktivno delo brez izgube moči in hkrati varčuje z gorivom in zmanjšuje hrup. Največjo hitrost 40 km / h je mogoče doseči že pri 1630 vrt / min. Rezultat je maksimalna produktivnost na cesti in v uporabi, tako da se avtomatsko poveže sistem štirikolesnega pogona in ključavnice diferenciala. Novi prenosni sistem V-Drive je lažji za uporabo kot kateri koli drug sistem. Voznik mora nastaviti samo želeno hitrost in traktor se bo gladko pospešil, dokler ne doseže te hitrosti. Motor in prenosni sistem se samodejno sinhronizirata in zagotavljata najbolj učinkovito hitrost motorja, odvisno od obremenitve.

HIDRAVLIKA

Nova zmogljiva hidravlika zaprtega centra, ki temelji na močni črpalki za zaznavanje obremenitve 100 l / min, zagotavlja veliko prihranka goriva in omogoča, da je traktor opremljen z do desetimi hidravlično krmiljenimi zadnjimi sklopkami, poleg osmih spojk za trebuh in treh visokotemperaturne spojke, ki podvajajo zadnje razdelilnike. Zahvaljujoč zmožnosti konfiguriranja hidravličnih funkcij na novih krmilnih ročicah, kot je to potrebno, povezovanje najzahtevnejših hidravličnih strojev postane preprosta, hitra in intuitivna naloga.

KABINA

Prelomna zasnova in izjemno udobje, ki ga zagotavlja nova kabina, kot tudi neprimerljiva raznolikost konfiguracij in opreme, popolnoma ustrezajo novemu ergonomskemu naslonjalu za roke MaxCom s kontrolami. Vse funkcije so na dosegu roke, kar vam omogoča intuitivno upravljanje stroja in vseh priključenih naprav. Nova kabina ima nivo kabine na ravni kabine in enodelno ali šarnirsko vetrobransko steklo, ki zagotavlja optimalen pogled, in je potrjeno, da zagotavlja maksimalno zaščito za voznika med fitosanitarno obdelavo. Nove strehe kategorije IV vključujejo klimatske naprave in najsodobnejše LED luči.