PRODAJA TRAKTORJEV ZETOR

Traktorska znamka Zetor je ena najbolj znanih znamk traktorjev v Sloveniji. Po neuradnih ocenah naj bi bilo v Sloveniji v uporabi okrog 20.000 traktorjev Zetor.

Tovarna traktorjev Zetor je bila ustanovljena leta 1946 v Brnu, v takratni Češkoslovaški republiki. V svoji 60 letni zgodovini je postala ena največjih tovarn traktorjev v Evropi. V letu 1998 je Zetor dosegel mejnik v svoji proizvodnji in prodaji, saj so dosegli magično mejo 1 milijona proizvedenih in prodanih traktorjev. Danes lahko najdemo traktorje Zetor v več kot 100 državah po vsem svetu.

Rast in razvoj podjetja, temelji na tradicionalnem lastnem raziskovalnem in razvojnem konceptu. Traktorji Zetor so v veliki večini sestavljeni iz lastnih visokokakovostnih komponent, vključno z motorjem, kateri so znani po svoji moči in zanesljivosti.

V preteklih 60 letih so Zetorjevi strokovnjaki razvili mnogo novih inovacij. V letu 1960, so pričeli v traktorje opremljati z enim od prvih hidravličnih sistemov imenovan Zetormatic. Kasneje so bili prva traktorska tovarna, ki je na svoje traktorje ugrajevala varnostno kabino z ugrajenim gumjastim vzmetenjem, katerega so kasneje na svoje traktorje pričele vgrajevati vse ostale tovarne traktorjev. Tudi pri aktualnih modelih (Proxima, Proxima Plus, Forterra), ki so trenutno v proizvodnji se lahko traktorji Zetor pohvalijo z tehničnimi rešitvami kakeršnih pri drugih znamkah traktorjev ne poznajo.