CX7 / CX8

CX7 / CX8

CR

Najzmogljivejši kombajn na svetu. Dejstvo!
New Holland je v štiridesetih letih razvoja vpeljal revolucionarne tehnologije v svet kombajnov, med drugim tudi z uvedbo revolucionarne tehnologije Twin Rotor™. Najnovejša generacija kombajnov CR Revelation nadaljuje s tradicijo čistokrvnih rotacijskih kombajnov in ponuja vrhunsko večslojno predelavo zrnja in slame. Na vrhu serije in na sploh družine New Hollandovih kombajnov je model CR10.90, ki je do danes najproduktivnejši in najzmogljivejši kombajn na svetu, ponaša pa se s preko 700 konjskimi močmi. Inovativne funkcije, kot so novi Dynamic Flow Control™ daljinsko nastavljive lopatice rotorja, nastavitev mlatilnega bobna, tehnologija Dynamic Feed Roll™ in najnovejši patentirani super-široki trosilni sistem Opti-Spread™ Plus zagotavljajo, da novi CR Revelation ostaja med najnaprednejšimi in najproduktivnejšimi kombajni na svetu.
0,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CR
Izjemna kapaciteta.
Najzmogljivejši model v seriji se ponaša s 700KM. Vanj je vgrajen večkrat nagrajeni dizelski motor, FPT Industrial Cursor 16, ki v modelu CR10.90 skrbi za dovolj moči, da lahko v kombinaciji z naprednimi tehnologijami žetve, vključno s sistemom samodejne navigacije IntelliSteer® žanjete brez prekinitev. Do 20% višjo produktivnost prinaša sistem rotorja Dynamic Flow Control™, kjer lahko žetev prilagajamo glede na spreminjajoč pridelek preprosto iz kabine. CR Revelation bo zdržal, dokler boste vzdržali vi.
Neprekosljiva kakovost žetve.
Vrhunsko predelavo zrnja in slame zagotavlja nežna, a hkrati visoko učinkovita tehnologija Twin Rotor™. Lomljenje in pokanje zrnja je stvar preteklosti, delež poškodovanega zrnja pri žetvi z New Hollandovimi kombajni je najmanjši na tržišču in znaša pičlih 0.2%. Dynamic Feed Roll™ tehnologija skrbi za prestrezanje kamenja, tehnologija Opti-Spread™ Plus pa skrbi za enakomerno trosenje po celotni površini.
Sistem Dynamic Feed Roll™.
Sistem Dynamic Feed Roll™ skrbi za še bolj gladko in enakomerno dovajanje, izravnava neenakomernosti pri dovajanju in učinkovito odstranjuje kamenje tudi pri ekstremno kamnitem terenu. Kamenje je samodejno usmerjeno preko zaprtega iztepalnika premera 45cm v za kamenje namenjeno past, ki je nameščena med dovajalnikom in rotorji. Neprekinjena žetev poveča kapaciteto do 10% tudi v najbolj kamnitih pogojih terena. Sistem ima sedaj nože s pilastimi rezili in je sedaj še nežnejši do pridelka in predela še kakovostnejšo slamo. Past za kamenje zlahka izpraznite med rutinskim dnevnim pregledom.

Opis traktorja

Motor
 • FPT Cursor 9
 • Prostornina 8700-15927 cm3
 • Tehnologija Common Rail
 • Emisijska stopnja: V (ECOBlue™ HI-eSCR 2 system)
Dovajalni sistem in mlatilni boben
 • Premer rotorja (Twin Rotor): 0,432-0,599m
 • Dolžina rotorja: 2.638 mm
Sistem obdelave
 • Premer rotacijskega bobna: 0,4m
 • Površina bobna: 2,43m
 • Površina čistilnih sit: 5,40-6,50m2
Dimenzije in teža
 • Teža z rezalnikom: 17.769-24.667kg
 • Maksimalna transportna višina: 3,97-3,99m
 • Transportna širina kombajna: 3,25-3,72m